2012 lovar jag att…

Ikväll är det dags att avlägga de sedvanliga nyårslöftena.

Som vanligt lovar jag att det här ska bli det år då jag slutar att äta godis (inte förrän i påsk i alla fall – det är vanligtvis då detta nyårslöfte spricker), att träna mer och i övrigt leva hälsosamt.

Sedan tänkte jag också försöka få in ett nyårslöfte som jag faktiskt kan hålla. Innan den kommande bokrean ska jag läsa minst två böcker som jag köpte under den förra rean, något som inte hör till vanligheterna. I annat fall får jag inte köpa några böcker under 2012 års rea!

Än så länge är det dock ok att äta godis, och det tänker jag utnyttja till fullo 🙂

Gott nytt år!

 

Detta inlägg är publicerat under Allmänt och märkt , , av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare