Vem vill prova en ljudbok gratis i sommar?

Kampanj

Jag är med i något som heter Buzzador där man får prova produkter/tjänster från olika företag mot att man talar om det till sina vänner osv. Nu ska jag prova ljudböcker i mobilen via Storytel i en månad. Förutom att jag själv få tillgång till mängder av böcker (massor av deckare 🙂 ) så kan jag dela ut värdekoder till vänner och bekanta.

En gratis ljudbok var

Det erbjudandet är för bra för att inte berätta om här under sommarens lata dagar. Själv ska jag slänga mig i solstolen på balkongen när jag skrivit klart det här inlägget. Skicka en e-postadress till mig på: sara@deckarhuset.se så får ni ett mail med en värdekod och info. Man förbinder sig inte till någonting! Bara att njuta av en bok.

Reservation

Om det blir för många som vill ha en kod kanske jag inte hinner. I värsta fall meddelar jag här att jag avbryter det hela. Har man provat Storytel en gång redan går det inte att prova igen.

Det här behöver man:

– En iPhone eller Android
– Datapaket med Frisurf
– Svenskt mobilnummer

Den här ska jag starta med…NU!

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.