Varning utfärdas – läs inte!

Just nu presenterar vi på Deckarhuset de böcker som vi läst och tyckt bäst om under året. Som en motpol till detta tänkte jag avslöja vilken som är, enligt mitt tycke, den sämsta boken: Farligt byte av Janet Evanovich. 

Det är sällan jag inte fullföljer en bok, så sällan att det är värt att uppmärksammas.

 

Det här är en av de absolut mest meningslösa böcker jag någonsin läst. Det handlar om en prisjägare i New York, men mycket längre än så kom jag inte, den generella pajasstämningen hindrade mig. Klyshiga karaktärer i en oengagerande historia och ett uselt språk gjorde att jag slängde ifrån mig boken redan efter 50 sidor.

Detta inlägg är publicerat under Böcker och märkt , av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare