Vad gjorde ni under Earth Hour?

Själv spenderade jag tiden med att läsa Passageraren av Steffen Jacobsen (en superb deckare! Recension kommer inom kort)

David, Deckarhusets eminenta teknikguru, spenderade timmen med att läsa A Brief History of Time av Stephen Hawking.

Vad gjorde du?!

 

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.

6 svar på ”Vad gjorde ni under Earth Hour?

  1. Jag var på maskerad, utklädd till Miss Texas 1986! (Nej, vi fick inte välja vad vi skulle klä ut oss till själva, och nej, det kommer inte komma bildbevis.. 😉 )

  2. Ja, jag är lite besviken för även om jag och min pojkvän var helt inställda på att delta i Earth Hour, så bokade vi in en biokväll på lördagen. ”Che – Argentinaren” började precis 20.30, så missade allt mörker. Fast det var ju rätt mörkt i biosalongen ändå. Filmen var klart sevärd.

  3. Jag var ute och åt middag, men stället körde med levande ljus på borden 🙂

Kommentarer är stängda.