Tjuvtitt…

Idag har jag varit dålig. Jag har läst synopsen till både Careless in Red av Elizabeth George (som borde komma i pocket snart – yay!) och Scarpetta av Patricia Cornwell (som just kommit i hardback – jag kommer få vänta ett tag tills den kommer i pocket, med andra ord.. 🙁 ). I vanliga fall brukar jag kunna hålla mig, så jag vet så lite som möjligt om böckerna innan jag börjar läsa – det maximerar läsupplevelsen tycker jag!

10 svar på ”Tjuvtitt…

  1. Åh, det var dåligt 😉 Jag som inte ens kan titta på baksidan av böckerna innan. Vill också veta så lite som möjligt. Careless in red kommer 19 februari på pocket. Scarpetta får vi vänta på till i början av juni.

  2. Åh, tusen tack (för datumen alltså)! Gissar av ditt nick att vi delar passionen för pocketböcker (hardbacks, vem vill ha dem, liksom.. 😉 )

  3. Precis 🙂 Jag kan tänka mig biografier och faktaböcker i hardback, men det mesta jag läser vill jag ha på pocket. Det betyder en ofta rastlös väntan på böcker men den som väntar på något gott….

  4. Fattar inte vad ni ser med pocket?! Hardbacks är så mycket trevligare 🙂 Ser bättre ut i bokhyllan dessutom 🙂 Men helst ska boken komma som en ljudfil!

  5. Pocket är praktiskt (tungt med inbundet på tunnelbanan), billigt (du får typ 4 pocketar per 1 inbunden på bokus) och tar mindre plats i bokhyllan. Det var mina argument i alla fall!
    Jag kan inte lyssna på böcker, då skulle mitt läsande minska i hastighet med 75%, det har jag inte tid med 🙂

  6. Håller med om alla ovanstående punkter, men dessutom tycker jag de är så söta! De ser ut som små karameller.. 🙂

Kommentarer är stängda.