Tisdag 7 juni

Kanal 9 10.35  McGyver

80-tals klassiker med den uppfinningsrike McGyver.

TV6  10.35  Magnum

80-tals klassiker med Tom Selleck som privatdetektiv på Hawaii.

Kanal 9  19.00 Cold Case

Repris

TV8 20.00 Bones

Repris (även 00:35)

Kanal 9  20.00 CSI NY

Repris (även 00:00)
[SCROLL]

Tisdag 7 juni

TV3  20.00  The Mentalist

Säsong 3 del 15 – aktuell säsong

TV6  21.00  De hänsynslösa

Kultfilm av Tarantino från 1992. 6 brottslingar samlas under färgsynonymer. Mr Pink, Mr Brown osv. för att genomföra en kupp. Med Harvey Keitel, Tim Roth och Michael Madsen (inte den danska!). Rå men bra film

Kanal 1  00.30  Memento

Am. experimentell thriller om en man som har tappat närminnet i samband med att hans fru mördades  För att komma ihåg och ta reda på vem som mördade hans fru tar han hela tiden polaroid-kort. Antingen älskar man eller hatar den här filmen.

Vill du även se alla repriser som går under dagen? Klicka då på Läs Mer.

[/SCROLL]

TV8  23.35  The Closer

Repris

Kanal 5  22.55  Criminal minds

Repris

TV4+  00.05 Jordan, rättsläkare

Repris

Kanal 5  00.50  CSI NY

Repris

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.