Tisdag 4 oktober

[SCROLL]

Tisdag 4 oktober

TV4   17.00   Jönssonligan dyker upp igen

Svensk klassiker från 1986. Den här gången ska de utföra en kupp mot IKEA.

TV4  21.00  House

Buttre Dr House och hans team löser svåra medicinska gåtor. (Säsong 7 del 6)

TV3  20.00  Charlies änglar

Agentactionfilm med lite humor. Baserad på den mycket populära am. TV-serien Charlies Angels från 1970-80-talet. Tre kvinnor med helt olika egenskaper skapar en superagenttrio.

TV11  23:15  24

Jack Bauer tuffar på i serien som är uppbyggd på just, 24 timmar. (en timme/avsnitt) Actionthrillerserie. (Säsong 8 del 7)

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.