Tisdag 22 februari

    

Igår såg jag Medium och det visade sig att det var det allra sista avsnittet! Mycket sorgligt eftersom det var en av mina favoritserier….=/ Idag väljer jag som vanligt Veckans brott. Man kan tycka mycket om GW men han är alltid underhållande! House är inställt idag på grund av XL-galan (friidrott).

Kanal 9  10.35  McGyver

80-tals klassiker med den uppfinningsrike McGyver.

TV6  12.25  Magnum

80-tals klassiker med Tom Selleck som privatdektiven Magnum på Hawaii.

Kanal 9  18.00  Cold Case

Repris

TV8  20.00  Navy CIS

Repris

Kanal 9  20.00  CSI Miami

Repris

[SCROLL]

Tisdag 22 februari

TV3  20.00  The Mentalist

(Säsong 3 del 7) I kvällens avsnitt gör man allt för att försöka hitta kidnappade Jane. AKTUELL SÄSONG

Kanal 1  21.00  Veckans brott

Leif GW Persson och Camilla Kvarntoft tittar på gamla och nya fall samt undersöker olika  brottsutredningstekniker. I dagens avsnitt tar man upp mordet på Olof Palme. REKOMMENDERAS

Vill du även se alla repriser som går under dagen? Klicka då på Läs Mer.

[/SCROLL]

TV3  23.00  Navy CIS

Repris

Kanal 5  23.00  Criminal minds

Repris

TV4+  00.10  Jordan, rättsläkare

Repris

TV4  02.05  Numbers

Repris

Kanal 9  02.35  Alias

Repris

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.