Tisdag 2 augusti

TV6  07.25  Magnum

80-tals klassiker med Tom Selleck som privatdetektiv på Hawaii. Perfekt frukost innan jobbet tittande

Kanal 9  11.20  McGyver

80-tals klassiker med den uppfinningsrike McGyver.

TV8  20.00  Bones

Repris (även 00:35)

Kanal 9  20.00  CSI Miami

Repris (även 23:50)

[SCROLL]

Tisdag 2 augusti

TV4  16.00  The Secret of Chimneys

Miss Marple-film som med Julia McKenzie. Miss Marple följer med en väninna till familjen Chimneys gods över en helg. Inte helt oväntat bär familjen på flera hemligheter och konflikter.

Kanal 1  21.00  Kommissarie Montalbano

Det här är en av mina absoluta favoritserier. Montalbano arbetar som poliskommissarie på den maffiarika ön Sicilien. Jag älskar de överdrivna gesterna de vackra miljöerna och livsnjutaren Montalbano. I det här avsnittet verkar hans kollega Fazio vara i fara. Bygger på Andra Camilleris deckare om Montalbano. REKOMMENDERAS!!

Kanal 9  21.00 Tragedi i tre akter

Poirot-film med Peter Ustinov i huvudrollen. Tyvärr så är det bara David Suchet som funkar för mig…. Den här utspelar sig i fashionabla Acapulco!

TV4  21.00  Whitechapel

Jag hoppas ni inte missade första avsnittat av den här säsongen av Whitechapel (Det är bara 3 delar) Jag gillade verkligen första säsongen med Rupert Penry-Jones i huvudrollen (Han från MI-5) REKOMMENDERAS!

Kanal 1  23.35  Ripley Underground

Film om psykopaten Ripley som är baserad på Patricia Highsmiths romaner.

TV4  01.00  Luther

Brittisk. polisserie detektiven Luther (säsong 1 del 4)

Vill du även se alla repriser som går under dagen? Klicka då på Läs Mer.

[/SCROLL]

Kanal 9  22.55  Criminal minds

Repris

TV3  23.00  Navy CIS

Repris

Kanal 5  23.00  Criminal minds

Repris

TV8  23.35  The Closer

Repris

Kanal 9  23.50  CSI Miami

Repris

Kanal 5  00.00  CSI

Repris

TV4+  00.05  Jordan, rättsläkare

Repris

Kanal 5  01.00  CSI NY

Repris

Kanal 9  01.20  Alias

Repris

TV4  02.00  Numbers

Repris

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.