Tisdag 10 maj

Kanal 9 10.35  McGyver

80-tals klassiker med den uppfinningsrike McGyver.

Kanal 9  19.00 Cold Case

Repris

TV8  20.00 Navy CIS

Repris (även 01:05)

Kanal 9 20.00 CSI NY

Repris (även 00:05)
[SCROLL]

Tisdag 10 maj

TV3  20.00  The Mentalist

Säsong 3 del 11 – Svensk säsongsstart!

TV4 21.00  House

Buttra Dr. House löser svåra medicinska gåtor Säsong 6 del 18- aktuell säsong.

Vill du även se alla repriser som går under dagen? Klicka då på Läs Mer.

[/SCROLL]

Kanal 5  22.55  CSI

Repris

TV3  23.00  Navy CIS

Repris

TV8  00.05  The Closer

Repris

TV4+  00.05 Jordan, rättsläkare

Repris

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 30-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor för tillfället i Örebro. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun men är nu föräldraledig med vår son. Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer.

Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”.

Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning.

Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.