Tisdag 1 november

[SCROLL]

Tisdag 1 november

Den nya TV-serien Charlies Angels verkar ha utgått i kvällens programutbud. Jag vet inte om det är tillfälligt eller om den kommer försvinna permanent. För min del kan den lika gärna utgå för gott.

Kanal 1  21.00  Veckans brott

Leif GW Persson och Camilla Kvarntoft är tillbaka i en ny säsong av Veckans brott. (Säsong 1 del 1) SÄSONGSPREMIÄR

TV4  21.00  House

Buttra Dr House löser svåra medicinska gåtor tillsammans med ett läkarteam. (Säsong 7 del 9)

Kanal 1  00.00  Cecile

Dansk thriller från 2007. Om en ung tjej som verkar ha psykologiska problem…eller är det hon upplever verkligt?? Verkar lovande!

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.