Tips: Deckarkampen

Ramona Fransson tipsar idag om Lokaldelens.se:s Deckarkamp på sin blogg. Själv hade jag helt missat denna tävling. Har du ett par minuter över så ta dig en titt!

10.000:- och en biroll i Karin Wahlbergs nya roman står på spel.

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.

6 svar på ”Tips: Deckarkampen

  1. Det är i sig märkligt att just du (Deckarhuset) har missat detta. Jag vet en hel del bloggar som fått erbjudande om att ha Deckarkampens banner på sin blogg (bland annat jag). Ni borde ju vara klockrena för det här tycker man.

  2. Paperback: Mycket möjligt att vi fått info om det… Jag kan bara ha ”dissat”/översett den när jag såg den som e-post *ler* Ibland kommer det så mycket konstigt i posten att det är svårt att veta vad som är bra eller dåligt… den här tävlingen verkar dock vara väldigt proffsigt utförd.

  3. Jag fick syn på deckarkampen när jag åkte mot skolan i en fullproppad buss häromdagen. Reklamen finns tydligen överallt…

  4. Spännande! Jag har inte sett någon reklam om det här men jag bor iofs i Örebro… Påminner lite om Eniros skattjakt.

  5. Joachim: jag förstår vad du menar. Om det inte vore för virus-risk så skulle det vara lite kul att kolla vad de där skräpmailen egentligen innehåller. Men det här var nåt annat.

Kommentarer är stängda.