Söndag 27 november

[SCROLL]

Söndag 27 november

TV8  20.00  Morden i Midsomer

Repris (Säsong 11 del 4)

TV4  21.00  Beck: Okänd avsändare

Film nr 13 med Peter Haber i rollen som Martin Beck (2002)

Kanal 9  21.00  Law & Order: Special victims unit

Am. Kriminalserie. Aktuell säsong (Säsong 13 del 1) Aktuell säsong!

Kanal 9  21.55  Harry´s Law

Kathy Bates fortsätter försvara brottslingar som tuff advokat. (Säsong 2 del 3)

TV6  22.00  Navy CIS: LA

(Säsong 2 del 23)

TV8  22.05  Law & Order: LA

(Säsong 1 del 22)

Kanal 1  22.15  Paradox

Ett rymdlaboratorium får in olycksbådande bilder från framtiden! Ett polisteam måste försöka stoppa det som ännu inte hänt.. Idag handlar det om serievåldtäkter som måste stoppas. (Säsong 1 del 3) Aktuell säsong!

TV7  22.25  Miss Marples sista fall.

Christie-film med Julia McKenzie som Miss Marple.

Kanal 9  22.50  The Protector

Am. dramakriminalserie från 2011 om en kvinna som försöker balansera rollen som mamma med rollen som polis. Med Ally Walker som spelade i serien Profiler som jag gillade skarpt. (Säsong 1 del 13) Aktuell säsong.

TV8  23.00  Inspector Lynley Mysteries

Brittisk kriminalserie om överklasskommissarien Lynley och hans assistent Havers som kommer från en helt annan bakgrund än Lynley. Baserad på Elisabeth Georges deckare. (säsong 3 del 1)

Kanal 1  23.10  Damages

Advokatserie med Glenn Close (Säsong 3 del 7)

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.