Söndag 27 mars

Fullspäckad söndag. Jag gillar Harrys Law och The Closer sen är ju Poirot alltid ett alternativ.

[SCROLL]

Söndag 27 mars

TV8  Morden i Midsomer

Repris

Kanal 1  21.00  Luftslottet som sprängdes 

Behöver väl knappast någon presentation (Hela filmen). 

TV4  21.00  National Treasure – Hemligheternas bok

Am. äventyrsfilm med mängder av kluriga gåtor. Det här är film nr 2 med Nicholas Cage i huvudrollen.

TV4 +  21.00  Poirot

Serie baserad på Agatha Christies deckare med David Suchet som Poirot – The Adventure of the Italian Nobleman och The Chocolate Box. OBS 2 Avsnitt!

Kanal 9  21.00  Harry´s Law

Am. kriminalserie med Kathy Bates i huvudrollen. Tuffa Harriet Korn får sparken från sitt jobb som patentjurist och beslutar sig för att börja på ny kula som försvarsadvokat. (Säsong 1 del 2)

TV6  22.00  Navy CIS LA

Variant på Navy CIS fast i Los Angeles. (Säsong 2 del 8 )

TV8  22.05  The Closer

Am. polisserie. Den tuffa och kluriga polischefen Brenda leder sitt team med järnhand. (Säsong 6 del 2)

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.