Solig hälsning från Rålambshovsparken…

Så här spenderade jag min förmiddag i Rålis 🙂 Äntligen har vi fått (lite) sommar igen!

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.

1 svar på ”Solig hälsning från Rålambshovsparken…

  1. Vi får tro att sommaren kommer tillbaka, åtminstone i omgångar! 😉

    WOW vilken vinst! Nu ska jag fundera hur jag ska spendera den… 🙂
    Tusen, tusen tack!!!

Kommentarer är stängda.