Julklappstips: Skriv din bok och sälj den! Av Dag Öhrlund

Äntligen 

Jag har gått och väntat på en bok som denna länge. Skriv din bok och sälj den! ger dig allmänna skrivtips, både från författaren själv och från andra författare som han har intervjuat. Boken ger dig även tips på hur du ska gå tillväga för att kontakta ett förlag (Ska man till exempel skicka in sitt manus till ett förlag i taget, eller till alla på en och samma gång?). Den beskriver även resan efter det att du har blivit antagen, för resan slutar knappast med antagningsbeskedet! Denna del utav boken är helt perfekt! Om du har författardrömmar, skaffa boken och läsa denna del flera gånger! Jag lovar att det kommer vara en god investering! 

Sedan kommer ett avsnitt om marknadsföring. Tyvärr. För den delen är inte bra, men den delen går ju å andra sidan utmärkt att hoppa över 🙂

 

Hitta boken på Adlibris…

 

 

Se även:

Skriv på! av Elizabeth George…

 

Detta inlägg är publicerat under Böcker av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.