Sharp Objects och Dark Places

Vass egg (Sharp Objects)

Dysfunktionell är bara förnamnet när det har med journalisten Camille Preakers familj att göra. När hennes chef skickar tillbaka henne till hennes hemstad för att rapportera om en eventuell seriemördare blir hon tvingad att ta itu med sitt förflutna.

Wow! Om du inte har läst Gillian Flynns prisade debutroman än så rekommenderar jag den verkligen!

Mörka platser (Dark Places)

Libby Days mamma och två systrar mördades när hon var sju år gammal. Hon vittnade att hennes bror Ben, femton år vid den tiden, var mördaren och han har suttit i fängelse sedan dess. Men var han verkligen den riktige mördaren?

Jag började läsa boken sent en kväll och jag fick betala för det misstaget genom mardrömmar den natten. Den här boken är också en lysande roman.

Gillian Flynn

Gillian Flynn är definitivt en av mina nya favoritförfattare. Jag läste hennes senaste roman Kvinna saknad (Gone Girl) för några veckor sedan och den var fenomenal, kanske den bästa hittills. I alla tre böcker blir vi ständigt påminda om att både flickor och kvinnor kan vara onda.

Alla hennes romaner är fristående, vilket är lite ovanligt nu för tiden. Filmrättigheterna har sålts för de tre böckerna och jag ser verkligen fram emot att se hur filmerna blir.