Öh, va.. vem sa du..jag menar.. Who did you say you were?

Update: Tagit bort inlägget då artikeln är skriven och Deckarhuset inte nämndes 🙂

Update nummer 2 (2 april): Nu vet jag varför denna journalist ringde just mig! Men innan jag berättar varför så ska jag svara på en fråga som kommit från signaturen Undrande 

Fråga: Min fråga rör tidpunkten för samtalet, det verkar som det var mitt i natten i Kalifornien då journalisten ringde… det verkar ju lite misstänkt?!

 

Svar: Alltså, jag vet inte om han befann sig i Kalifornien när han ringde. Bara att han ringde från ett Kaliforniskt telefonnummer (där borta ser mobilnummer ut som vanliga telefonnummer… så om han ringde från en mobil med ett abonnemang i Kalifornien kunde han ha varit var som helst i världen). Jag är väl nu iofs ganska säker på att han var i New York när han ringde (varför förstår du lite längre ned) och då hade klockan varit runt 08:00.

(Fick även en länk till en tråd på FB där detta diskuterades, jag måste säga att ni var inte mycket till detektiver där inte *asgarv* …men  jag gillande konspirationsteorin om att hela inlägget var upplagt för att få igång en diskussion på FB -för det har ju alltid varit ett av mina mål här i livet *skratt*)

…så över till anledningen till att han ringde just mig… plotten tjocknar 😉 …

Anledningen att han ringde mig var att just denna journalist råkade vara tillsammans med en av manusförfattarna till en väldigt känd amerikansk tv-serie (som jag har varit i kontakt med ett par gånger (manusförfattaren alltså, inte journalisten) rörande en liten reportageliknande grej som jag hoppas ska dyka upp här på huset i sommar (det är lite krångligt att få alla tillstånd som behövs bara)) 

Underligare än så var det inte. 

 

 

 

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.