Nedräkningen har börjat…

Nu är det bara 3,5 timmar kvar till dess att NaNoWriMo börjar! Jag har redan börjat tvivla på min plott, mina karaktärer, storyns uppbyggnad och mina färdigheter i det svenska språket. Bortsett från detta är dock humöret på topp!

Klicka här för att gå till NaNoWrimo-bloggen…

Från och med nu kommer det bara undantagsvis komma in inlägg om NaNoWriMo här i huvudbloggen.

Detta inlägg är publicerat under Allmänt och märkt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.