Mina billiga julklappstips

Update: 27 november 2009: Klicka här för att komma till julklappstips 2009…

I lågkonjunkturens och finansorons tider tänkte jag försöka mig på ett par riktigt billiga deckarjulklappstips till alla mina syskonbarn (en pojke på ca 6mån, en flicka på 3år och en flicka på 7år)

Till pojken på 6månader:

Ludde letar efter Nalle – Ulf Löfgren

Böcker till riktigt små barn är alltid lite svårt… Jag har dock väldigt svårt för de böcker som i mitt tycke inte ens är en bok. De kan tex vara av typen – jättestor bild på en banan med texten BANAN under för att på sidan efter ha en jättebild på ett äpple med texten ÄPPLE osv. Självklart fattar även jag (som inte har barn) att barn som inte ens fyllt 1 år troligtvis inte uppskattar en komplicerad mordhistoria, men just därför tycker jag  den här boken är en bra kompromiss 😉 Den har en röd tråd och till och med en litet ”mysterium”.

Klicka här för att se vad boken kostar på Bokus…

Klicka här för att se vad boken kostar på Adlibris…

*

Till flickan på 3år:

Mina vänner Tiger & Nalle Puh: Superdeckarnas skattjakt

Här blir det ingen bok utan en DVD… Och hur kan man gå fel med en spännande Nalle Puh Film!?

Klicka här för att se vad filmen kostar på CDON…

*

Till flickan på 7år:

Mini blir detektiv – Christine Nöstlinger

Den här boken har jag själv blivit tipsad om så den vet jag inte så mycket om, men lite chanstagningar måste man våga sig på 🙂

Klicka här för att se vad boken kostar på Bokus…

Klicka här för att se vad boken kostar på Adlibris…

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.