Måndag 7 februari

Är det inte typiskt. Nu när TV-sidan är igång så har jag bara 1:an, 2:an, 4:an och 6:an. Skogstv som min sambo brukar säga… Jag har nämligen börjat veckopendla och boxern som redan fanns i lägenheten jag flyttade in i är för gammal för programkortet jag beställde. Tack gode gud att jag kunde se Sherlock igår! Dessvärre blir det ingen Medium ikväll =(

[SCROLL]

Måndag 7 februari

Kanal 9 18.00 Cold Case

Repris

TV3 20.00 Chuck

Am. spionkomediserie (Säsong 3 del 17)

TV8 20.00 Navy CIS

Repris

Kanal 9 20.00 CSI Miami

Repris

Kanal 5 21.00 CSI NY

Aktuell säsong (Säsong 7 del 4)

TV4+ 22.00 Medium

Aktuell säsong (Säsong 7 del 11)

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.