Måndag 21 november

[SCROLL]

Måndag 21 november

Kanal 1  21.00  Anno 1790

Ny svenskhistorisk kriminalserie som utspelar sig 1790. Fältläkaren Dåådh får ett nytt jobb inom polisen. Ikväll exploderar en bomb och en präst blir mördad. (Säsong 1 del 5)

TV4  21.00  Den som dräper

Danskarna fortsätter på sin framgångsvåg efter TV-serien Brottet. Katrine och Tomas fortsätter jaga en seriemördare i ett fängelser. (Säsong 1 del 5) Aktuell säsong.

Kanal 5  21.00  CSI

Dagens avsnitt handlar om maffian. (Säsong 12 del 4) Aktuell säsong

TV3  22.00  Navy CIS

(Säsong 9 del 7) Aktuell säsong

TV7  22.00  Medium

(Säsong 7 del 3)

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.