Lördag 6 augusti

[SCROLL]

Lördag 6 augusti

Kanal 9  15.55 Monk

Komisk detektivserie om den neurotiska ex-polisen Monk (Säsong 6 del 14)

Kanal 9  17:45 Murdoch Mysteries

Repris från förra söndagen.

Kanal 9  18.45 Gamla snutar nya spår

Repris från förra söndagen.

TV8  20.00  The Front

Tv-deckare baserad på en av Patricia Cornwalls böcker om den sexiga kriminalpolisen Genaro och hans tuffa chef Lamont (Andie McDowell) som även kandiderar till en guvernörspost.

Kanal 9  21.00  Kommissarie Gently

Brittisk kriminalserie från 2007 som utspelar sig på 60-talet. Gently flyttar från London till en liten stad i norra England. Säsong 3 del 2. Rekommenderas – Välgjord!

TV4  21.20  Levande Måltavla

Bond-film från 80-talet med Roger Moore. En zeppelinare, en lite för gammal Roger Moore som Bond, Christopher Walken som bond-skurk och en helt galen Grace Jones.

TV4+ 22:00  In the Valley of Elah

Am. dramthriller om en man som efter att ha funnit sin son mördad försöker ta reda på varför han mördades och vem hans son egentligen var… Kanske mest drama den verkar rätt bra.

Kanal 9  22.55  Spooks

Brittisk agentserie från 200-talet om den engelska MI5. (Säsong 8 del 7) Rekommenderas om man gillar spioneri och politik!

TV6  00.10  Ondskans spår

Övernaturlig thriller med Denzel Washington. När en seriemördare avrättas tror polisen att mardrömmen är över men så börjar någon att mörda igen med samma mönster…

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.