Lördag 5 mars

 

Här är ett axplock av vad som går på TV idag som jag kan tänka mig att titta på. 

[SCROLL]

Lördag 5 mars

TV4+  18.55 The Sum of All fears

Am. film (actionthriller) från 2002 som bygger på en bok i Tom Clancys serie om CIA-agenten Jack Ryan. I den här filmen spelas Jack av Ben Affleck.

Kanal 9  21.30  I mördarens spår

Brittisk prisbelönad kriminalserie med Helene Mirren som den tuffa kommissarien DCI Tennison. (Säsong 3 del 1)

TV8  23.05  Mördare okänd

Brittisk kriminalserie (Säsong 1 del 5)

Kanal 9  23.40  Cracker

Brittisk kriminalserie om kriminalpsykologen ”Fitz” som i sitt privatliv är en riktig slarver. (1994 del 2)

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.