Lördag 3 december

[SCROLL]

Lördag 3 december

Ett axplock av kvällens tv.

TV6  15.05  Chuck

Am. komisk spionserie (säsong 4 del 21)

Kanal 9  16.00  Murdoch Mysteries

(Säsong 2 del 1)

Kanal 9  19.00  The Protector

Am. dramakriminalserie (säsong 1 del 13)

TV8  20.00  Morden i Midsomer

(Säsong 6 del 3)

Kanal 9  20.00  Ett fall för Frost

Brittisk poliskriminalserie med den härligt buttra kommissarie Frost och hans team. (Säsong 2 del 4)

TV6  21.00  Murder at 1600

En kvinna hittas mördad i självaste Vita huset. Polisen gör allt för att hitta mördaren men måste samarbeta med Secret Service vilket inte visar sig vara så lätt…

TV3  22.00  Miami Vice

Am. film från 2006 baserad på kultserien från 80-talet. Mycket glam och knark. Med Colin Farrell och Jamie Foxx

TV8  22.10  Brottskod: Försvunnen

Am. kriminalserie om en grupp poliser som letar efter försvunna personer. (Säsong 7 del 19)

Kanal 9  23.10  I mördarens spår

Am. agentserie. Sydney Bristow lever ett dubbelliv som agent och blir skickad kors och tvärs över världen för diverse farliga uppdrag.

TV2  00.10  The Wire

Am. polis/knarkliga-serie (Säsong 2 del 9)

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.