Lördag 29 oktober

[SCROLL]

Lördag 29 oktober

Ett axplock av kvällens tv.

Kanal 9  16.00  Monk

Komisk detektivserie om den neurotiska ex-polisen Monk (Säsong 7 del 10)

Kanal 9 16:55  Murdoch Mysteries

(Säsong 1 del 8 )

Kanal 9  19.00  The Protector

Am. dramakriminalserie (säsong 1 del 8 )

TV8  20.00  Morden i Midsomer

(Säsong 5 del 3)

Kanal 9  20.00  Ett fall för Frost

Brittisk poliskriminalserie med den härligt buttra kommissarie Frost och hans team. Passa på att se serien från början! (Säsong 1 del 2)

Kanal 5  21.30  Oceans Thirteen

Kuppfilm nr. 3 med Stjärngänget Brad Pitt, George Clooney, Matt damon mm.

TV3  22.00  Zodiac

Ny serie om ett team på Scotland Yard som arbetar med stulna identiteter. (säsong 1 del 6)

Kanal 9  22.10  I mördarens spår

En av mina absoluta favoritserier (trots att den har några år på nacken nu) med Helen Mirren som den trasiga men tuffa poliskommissarien Tennyson.

TV2  23.30  The Wire

Am. polis/knarkliga-serie (Säsong 1 del 6)

Kanal 9  01.15  Sherlock Holmes: The Cardboard Box

Klassisk Holmes-serie med Jeremy Brett som Holmes

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.