Lördag 26 mars

 

Nedan har jag lyft fram några intressanta alternativ för lördagen. Varg Veum missade jag förra veckan men den verkar onekligen intressant! Man visar även The Bourne Ultimatum, Men in Black 2, National Treasure, Morden i Midsomer och Kommissarie Lewis men de visas så ofta att jag gissar att ni redan sett dem.

[SCROLL]

Lördag 26 mars

Kanal 9  17.05  Monk

Komisk detektivserie med den neurotiska ex-polisen Monk. (Säsong 5 del 11)

Kanal 9  22.00  Cracker

Brittisk kriminalserie

TV4+  22:00  Varg Veum – Törnrosa

Film nr 2 som är baserad på norska Gunnar Staalesens deckare.
ATT PROVA!

TV2  22.40  Memento

Den här är en film som fått höga betyg och flera priser. Den handlar om en man som har tappat sitt närminne. Själv tycker jag den mest var jobbig. Jag tror att man antingen hatar eller älskar den.

Kanal 5  23:45  The List

Am. thriller från 2008 med bland annat Evan McGregor. En man följer med en bekant på en hemlig sexklubb. Besöket slutar med att han är misstänkt för kidnappning.

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.