Lördag 17 september

[SCROLL]

Lördag 17 september

Ett axplock av kvällens tv.

Kanal 9  16.00  Monk

Komisk detektivserie om den neurotiska ex-polisen Monk (Säsong 7 del 4)

Kanal 9  17:50  Murdoch Mysteries

(Säsong 1 del 2)

TV8  21.00  Morden i Midsomer

(Säsong 4 del 2)

Kanal 9  21.00  Kommissarie Morse

Brittisk kriminalserie från 1990-talet som utspelar sig i Oxford. Morse är en äldre singel herre som gillar whiskey och opera. Säsong 6 del 4.

TV7  22.05  The Italian Job

Am. kuppfilm som baseras på en film med samma namn från 1970-talet (även om de skiljer sig avsevärt). Det här är en bra kuppfilm med bl.a charlize theron och Mark Wahlberg.

TV8  22.05  Brottskod: Försvunnen

Ett politeam letar efter försvunna personer (Repris Säsong 7 del 8 )

Kanal 1  22.20  Stulen identitet

Ny serie om ett team på Scotland Yard som arbetar med stulna identiteter. Verkar spännande! NY SERIE!

TV8  23.05  Mördare okänd

Brittisk poliskriminalserie (Repris Säsong 3 del 2)

Kanal 9  23.10  The Return of Sherlock Holmes

Klassiska avsnitt med Jeremy Brett som Holmse (1986)

TV8  00.05  Law & Order

Am. serie. Först får vi se brottslingar gripas, sen hur och om de döms. Serien gick mellan 1990 och 2010. (säsong 1 del 14)

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.