Ljudbokens möjligheter del 2…

Erica skrev om ljudbokens alla möjligheter här om dagen… Jag känner att jag också måste få göra ett litet inlägg. Om du lyssnar på dina böcker i en digital spelare (tex en viss frukts omåttlig populära spelare) så finns det en väldigt bra funktion:

Du kan nämligen väldigt lätt öka eller sänka hastigheten på uppläsningen (och nej, det låter inte som om Kalle Anka läser boken om du väljer snabbare)

Själv brukar jag alltid ha min inställd på snabbare, men just nu lyssnar jag på The Wheel of Time och även då det rör sig om en serie ljudböcker på 30-40 timmar!!! (vardera) Så föredrar jag att dra ut på det så länge som möjligt, så för tillfället är det normalhastighet som gäller 🙂

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.

8 svar på ”Ljudbokens möjligheter del 2…

  1. Men detta är ju revolutionerande!!! Hur gör jag detta!?! Läge att leta reda på en instruktionsbok…

  2. Om du har en ”frukt”spelare 😉 så går du in under inställningar och sedan ljudböcker och där finns alternativen.

  3. blir det inte konstigt att höra boken med KalleAnkaröst i snabbläge och KristinaLugn röst i långsamt?

  4. Det blir faktiskt inte den effekten. Utvecklarna på ”fruktföretaget” har löst detta med lite programmering som gör att rösten inte ändras särskilt mycket, den bara läser snabbare.

  5. Jag har en ”fruktspelare”… men av någon anledning så får jag inte in ljudböckerna i ”ljudbokskategorin”. De lägger sig istället bland musiken. Mkt märkligt.

Kommentarer är stängda.