Lite mer halvt off topic

Tänkte på Jockes inlägg här under när jag läste den här och den här artikeln på Svensk bokhandels hemsida. Spännande att se hur utveklingen kommer fortlöpa! (Själv tror jag dock att jag alltid kommer föredra att ha en konkret pappersbok i handen…)

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Jessica. Bokmärk permalänken.

Om Jessica

Namn: Jessica

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 29

Om mig: Pluggar, jobbar och bor i Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Bara en? Får nog bli Elizabeth George i så fall.

Gillar framför allt denna typ av deckare: Engelska deckare.

2 svar på ”Lite mer halvt off topic

 1. Ja på tisdag börjar bokrean. Jag brukar alltid köpa några trevliga deckare då som jag sen spar för att ha till sköna regniga dagar på semestern.
  Ser till exempel att det finns en tung Elizabeth George där: Innan döden kommer Jan Mårtensson finns ju med liksom val McDermid, islänningen Arnaldur Indridsson och hans melankoliske kirm. isnp Erlandur.
  Bland de (för mig) mindre kända är jag lite nyfiken på Helene Turstens En man med litet ansikte och Karin Wahlbergs Tröstaren
  Sen finns det som vanligt en hel del spännande faktaböcker att titta på. För det är ju det som är reans charm. Att få stå där och känna och bläddra i böckerna.
  En bra bok känns liksom rätt direkt i handen!

 2. Bokrea! Ja! 🙂

  Innan döden kom upplevde jag mer som en vanlig roman (till skillnad från Elizabeth Georges andra deckare) men när jag väl insåg det tyckte jag den var bra! Val McDermid är en annan favorit..

Kommentarer är stängda.