Lässtopp

Jag vet inte vad som hänt, men senaste veckan har jag inte alls velat läsa. Inte på tunnelbanan, inte i väntan på att jympapasset ska börja, inte innan jag går och lägger mig – inte alls! Varför blev det så helt plötsligt? Det kanske beror på att det är så mycket i skolan just nu att jag inte vet var jag ska ta vägen (men det är det ju å andra sidan nästan alltid, tyvärr…). När man är stressad tar man sig oftast inte tid för det som får en att slappna av och må bra, konstigt nog.

Kanske beror det på att det är januari och jag faktiskt inte alls gillar vintern och min vinterdepp alltid slår som hårdast i januari/februari när våren och sommaren känns så otrooooooligt långt borta.

Eller kanske det helt enkelt beror på att jag precis börjat läsa Alexander McCall Smiths In the Company of Cheerful Ladies och att jag trots att jag gillar hans språk aldrig har fastnat för hans intriger… 😉

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Jessica. Bokmärk permalänken.

Om Jessica

Namn: Jessica

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 29

Om mig: Pluggar, jobbar och bor i Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Bara en? Får nog bli Elizabeth George i så fall.

Gillar framför allt denna typ av deckare: Engelska deckare.

4 svar på ”Lässtopp

  1. Precis som författarna lider av skrivkramp ibland, så kan väl vi läsare lida av läskramp? Jag hade en period på senhösten där jag lyfte i böckerna, satte mig ner, men så inget mer. Nej. gör något annat istället, böckerna går ingenstans :=)

  2. Så måste det ju givetvis vara – läskramp. Har varit ute och gått i skogen hela dagen, och blev nu lite sugen på att krypa upp i sängen, dricka te och läsa… Men det kanske blir en film istället så lässuget verkligen får växa till sig igen! 🙂

  3. Pingback: Deckarhuset.se » Läslust!

Kommentarer är stängda.