Läslust!

Jag beklagade mig för några veckor sedan att jag hade tappat läslusten men nu är den tillbaka, bättre och starkare än på länge! Håller för tillfället på med tre olika skönlitterära böcker (och så två skolböcker, tyvärr – de tar upp alldeles för mycket lästid… 😉 ) och jag är helt uppslukad av två av dem. Jag känner mig som i 10-12-årsåldern när man fortfarande verkligen försvann in i böcker: Man saknar den värld man lämnar ifrån sig när man lägger boken åt sidan, karaktärerna känns som vänner man ständigt vill ha runt sig och samtidigt som man bara måste få reda på hur det hela slutar vill man inte bli klar med boken för då är ju upplevelsen över. En härlig, härlig känsla!

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Jessica. Bokmärk permalänken.

Om Jessica

Namn: Jessica

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 29

Om mig: Pluggar, jobbar och bor i Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Bara en? Får nog bli Elizabeth George i så fall.

Gillar framför allt denna typ av deckare: Engelska deckare.

5 svar på ”Läslust!

  1. Aha, Läskrampen har släppt. Grattis, stordåd på G nu då!
    Har du provat att läsa skolböckerna medan du har ljudbok i ”öronen” ? Det tog nog ett par missade kapitel innan det fungerade riktigt bra för mig , men nu fungerar det finfint!

  2. Stordåd kanske är att ta i.. 😉 Men att du klarar att lyssna och läsa något annat samtidigt, det skulle jag aldrig våga mig på.. 🙂

  3. Eftersom jag vet vilka skolböcker det är du sliter med så förstår jag varför det är så skönt att fly in i den skönlitterära världen 😉

  4. Det är klart, skulle jag tenta i någon liten obskyr detalj inom kärnfysikens ramar exemplevis, skulle jag nog inte ”dubbla”, det erkännes villigt. Men två skönlitterära verk samtidigt och ingen tenta på någon av dem, det fungerar faktiskt.

  5. Jag skulle nog inte våga tentera obskyra detaljer inom kärnfysik även om det var det enda jag fokuserade på.. 😉

Kommentarer är stängda.