Kortare dagar kräver längre böcker

Jag är inget större fan av mörker och kyla, två givna inslag i oktober. Det är mörkt när man vaknar, det är kallt när man går ut och humöret når nya bottenrekord. Det är höst.

Det går dock att ordna egna ljusglimtar. Igår bestod glimten av en latte, choklad inhandlad på chokladmässan som just nu pågår på Nordiska Museet i Stockholm, tända ljus och en tjock engelsk deckare.

 

 Bara 6 månader kvar till våren.

 

Detta inlägg är publicerat under Allmänt och märkt , , , av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare