Korta meningar sätter stopp för min fantasi

Som vanligt har jag lyckats påbörja två böcker parallellt, och som vanligt har en av dem blivit favoriten och den andra ”den som jag måste läsa ut”. Den här gången har jag inte haft några problem med att analysera vad som tilltalat mig med den ena boken och vad som får mig att sucka vid tanken på den andra. Det har med meningarnas längd att göra. Jag föredrar långa luftiga meningar med utrymme för många adverb framför korthuggna och koncisa meningar. Hellre ett kommatecken och en bisats, än tre ord och en punkt…

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare