Kära Tomten: Pekplatta nr 2

Kära Tomten,

Jag är väl medveten om att du hoppat över mig de senaste 30 åren, men i ÅR har jag varit snäll, jag lovar…

OM du håller med, och mot förmodan skulle ha vägarna förbi vår avkrok, ställer jag ut en skål risgrynsgröt och en Besk innanför verandadörren, till höger under bänken. ( OBS ! Ta inte snapsen under bänken till vänster, den är till Lantis Lasse, då blir han sur!)

.

iPad

Skulle du överväga att lämna ett paket, skulle jag bli glad för en iPad. Eftersom jag inte är helt säker på hur de fungerar så ber jag dig att inte glömma bruksanvisningen (jag är en teknisk katastrof, tyvärr).

Bara för säkerhets skull – jag blir inte ledsen om du hoppar över mig i år igen, bara lite lite besviken…

4 Kommentarer

 1. Pingback: Deckarhuset.se » Julklappstips 2010

 2. Jag önskar mig också en sån där läsplatta. Inte heller så tekniskbegåvad men provade en kompis platta och det var inte alls svårt att begripa hur den fungerade.

  Anmäl!

  06 december 2010 21:56

  Jenny Ljung

 3. Hihi, verkar vara ett ipadvirus som går runt just nu 😉 hörde att även Erica hade drabbats hårt…

  Anmäl!

  06 december 2010 22:15

  Joachim

  Joachim

 4. Aoooo, “Besviken”. Det där kan ju inte tomten ignorera!

  Ja, jag är också drabbad. Vet inte vad det kom ifrån, en dag så bara slog det mig – vore inte mitt liv så mycket bättre med en iPad? Tyvärr har jag ju skickat iväg min önskning till tomten, så jag blir väl utan 🙁

  Anmäl!

  07 december 2010 9:23