Kära Tomten: Hart to Hart

Kära Tomten,

Jag vet att jag redan har önskat mig en pekplatta, men tänkte även önska mig något lite billigare nämligen första säsongen av Hart to Hart, eller Par i hjärter som den hette när den visades i Sverige.

.

Du du du duuuu, du du du dududuuuuu…

Denna serie, med världens catchigaste theme song, gör mig alltid glad av någon anledning. Visst, det märks att den har några år på nacken, men det har jag överseende med.

.

Du kan lyssna på introt här… (extern länk)

Har du för mycket fritid så lyssna även på detta 😉 … (extern länk)

.

This is my boss, Jonathan Hart, a self-made millionaire, he’s quite a guy.

This is Mrs H, she’s gorgeous, she’s one lady who knows how to take care of herself.

By the way my name is Max. I take care of both of them, which ain’t easy ’cause when they met it was MURDER!

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.