Julklappstips: Storytel – klappen som bara ger, ger och ger…

Här kommer ett julklappstips från både Erica och mig själv – Storytel! 

 

Strömmande böcker

Storytel är en tjänst där du kan abonnera på strömmande ljudböcker. Du kan välja att antingen ”hyra” en valfri ljudbok i månaden (billigt) eller så kan du välja att få tillgång till hur många du vill (kostar ungefär dubbelt så mycket som en bok i månaden).

 

Direkt i mobilen

Om du har en bra smart mobiltelefon (iPhone tex) kan du ladda ned Storytels app och lyssna på de strömmande böckerna var du än är! 

Själv sätter jag dessutom alltid på flygplansläge på den boken jag lyssnar på, då laddas den aktuella boken ned helt till din telefon vilket sparar batteriet (dessutom behöver du inte tänka på täckningen) och du kan då även öka hastigheten på uppläsningen.

 

Bättre julklapp har jag svårt att tänka mig!

Läs mer om Storytel på deras sajt…

 

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.