Jag skulle ju egentligen inte…

bokrea

…men jag åkte dit ändå 🙂 Blev dock bara en bok på rean i år (än så länge iaf)

Jack Uppskäraren av Glenn Lauritz Andersson.

Detta inlägg är publicerat under Allmänt, Böcker av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.

1 svar på ”Jag skulle ju egentligen inte…

  1. EN bok????
    Har du gått och blivit ekonom?

    Själv fyndade jag ca 15 böcker på bokus rea, och killen hittade 22 st. En svår tid väntar vår redan hårt belastade bokhylla…
    Vi var i Halmstad i helgen och i väntan på bussen hem hamnade vi på bokrean. Det resulterade i 5 böcker till mig, 4 till honom och en tung och släpig hemresa till Stockholm…

Kommentarer är stängda.