Jag ger upp…

…tragiskt men sant. 2009 kommer föralltid bli året då jag förlorade NaNoWriMo 😉

Har idag lite drygt 30.000 ord och mycket mer än så kommer det inte bli. Jag visste redan från start att det skulle bli ovanligt tufft i år, har haft för många andra saker på G…

Deppar dock inte särskilt mycket över förlusten ändå, 30.000 ord är i mitt tycke ingen dålig bedrift det heller 🙂 Skulle jag förresten räkna in de två PM och de tiotal blogginlägg jag skrivit under november så skulle jag nog ha kommit en bra bit över 50.000 ord… Det känns dock som fusk! Nej, jag får helt enkelt ta förlusten och börja tagga mig själv för november 2010, då j*klar! 🙂

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.