Idag ska jag på skattjakt…

…uppe på vinden hos mamma och pappa! Har lovat försöka hitta en bok som en kompis sökt med ljus och lykta efter (del 2 eller 3, jag minns inte, i en serie som är slut hos förlaget – vad göra, liksom? Jag är säker på att jag har den – någonstans…). Vinden är kall och läskig och lyset är dessutom obefintligt, men vad gör man inte för en medsyster i akut boknöd?

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Jessica. Bokmärk permalänken.

Om Jessica

Namn: Jessica

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 29

Om mig: Pluggar, jobbar och bor i Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Bara en? Får nog bli Elizabeth George i så fall.

Gillar framför allt denna typ av deckare: Engelska deckare.

3 svar på ”Idag ska jag på skattjakt…

  1. Själv ska jag ner i källarn, som likväl är både kall och mörk, för att sortera bland mina ungdomsböcker. Har med åren kommit till insikten att det inte går att spara allt.
    Vem vet, kanske hittar jag ett par bortglömda guldkorn också

  2. För ett par dagar sedan hittade jag tre bortglömda deckare i min källare. Jag gick ned för att leta efter en bok till skolan, men av någon anledningen hade tre böcker av Dan Brown hamnat i lådan med gamla skolböcker.
    Alltid kul med den sortens överraskningar 🙂

Kommentarer är stängda.