Huvudjägarna av Jo Nesbø

Denna Nesbø-bok föll mig inte riktigt i smaken. Jag hade lite svårt för historien, den var för ”sträv” (som jordnötssmör bak på tungan) för mig. Denna strävhet uppkom knappast på grund av brist på spänning, Huvudjägarna var till stora delar mycket spännande. Det var snarare de (vad jag antar var menat som) samhällskritiska delarna jag inte riktig kunde svälja. Synd.

Sara och Mi har också läst Huvudjägarna, läs vad Sara tyckte här… och vad Mi tyckte här…

Detta inlägg är publicerat under Böcker av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.