Hur svårt kan det vara?

Sa ju igår att jag skulle påbörja ett helt galet projekt idag och det har jag också! Tänkte faktiskt ge mig ikast med att skriva en egen deckare… Hur svårt kan det vara typ liksom ba? 😉

Dessutom hade jag tänkt att göra det hela på två månader – en månad för själva skrivandet och en månad för att redigera manuset.

Plotten är klar sedan länge (har gått och funderat på det här projektet till och från i 7 år). 

Började lite smått idag och har fått ned ca 5000 tecken, inte så tokigt med tanke på att jag har haft föreläsningar under dagen och ett styrelsemöte nu på kvällen 🙂

Jag tänkte förresten beklaga mig över alla bekymmer som dyker upp under resans gång här på bloggen (och troligen be om en massa råd också)

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.