Fredag 26 augusti

[SCROLL]

Fredag 26 augusti

Några av dagens höjdpunkter:

Kanal 5  21.00  CSI Miami

På fredagar visar 5:an dubbelavsnitt av CSI-serier som hör ihop. Det här avsnittet som är uppdelat i två program heter Ambush (Säsong 6 del 15)

Kanal 9  21.00  Kommissarie Morse

Brittisk kriminalserie från 1989 baserad på Colin Dexters deckare som utspelar sig i Oxford, England. I det här avsnittet dör en präststuderande student mitt under en tenta. (Säsong 5 del 2)

TV4+  22.00  Tyst vittne

Brittisk kriminalserie med rättspatalogen Sam Burton som huvudperson. (Säsong 7 del 7 och 8 )

TV4  22.20  48 timmar igen

Rå poliskomedi från 1990 med Nick Nolte och Eddie Murphy. (Film nr 2)

Kanal 5  23.00  Fringe

Thrillerserie med paranormala inslag. (Säsong 3 del 19)

TV4+  00.10  Taggart

Brittisk kriminalserie med poliser, en riktig långkörare. (Säsong 20 del 5)

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.