Fredag 15 april

Här är ett axplock av kvällens utbud.

[SCROLL]

Fredag 15 april

TV8  21.00  Taking lives

Am kriminalfilm med Angelina Jolie, Ethan Hawke och Kiefer Sutherland. Jolie spelar en FBI-agent som jagar en seriemördare över hela nordamerika.

Kanal 9  21.00  Ett fall för Frost

Brittisk kriminalserie med den buttre men godhjärtade kommissarien Frost. (Säsong 11 del 3)

TV4+  22.00  Tyst vittne

Brittisk kriminalserie med Amanda Burton, som rättsläkare, i huvudrollen. (Säsong 2 del 3)

Kanal 5  22.00 V för Vendetta

Am. thriller och framtidsfilm från 2006 med fantastiska Natalie Portman i huvudrollen. Det här är en riktigt riktigt bra film även om den kanske inte är jättedeckaraktig. REKOMMENDERAS!

TV2  23.10  Sopranos

Repris

TV4+  00.00  Taggart

Brittisk kriminalserie (Säsong 24 del 8 )


[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.