Fasiken vad jag kommer sakna Lisbeth…

Nu är jag precis färdig med Luftslottet… deppigt värre… Jag har med flit gjort mitt yttersta för att få den att räcka så länge som möjligt. Ikväll släppte dock min självbehärskning och efter lite drygt tre timmar med min iPhone inpluggad i mina öron (ljudbok) kom historien till sitt slut. Kommer kännas tomt 🙁 Återkommer inom kort med utförligare kommentarer om boken.

Detta inlägg är publicerat under Böcker och märkt , av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.