En grå, regnig dag… i Stockholm… i mitten av november… mysigt?

regn

Suttit i soffan och läst nästan hela dagen. Jag började med ett par timmar i Brottsbalken, en kommentar. Jag lovar att det var PRECIS lika spännande som det låter 😉

Sedan tog jag lunch, läste ut Lidelser av Ulf Diktonius (recension kommer inom kort) och hann precis börja på Mats Ahlstedts senaste deckare Mordet på Ragnhildsholmen.

Så här långt har det faktiskt varit ganska mysigt att lyssna på regnet som faller utanför, men nu måste jag ut i regnrusket *blä* Jag vill inte!!!

Detta inlägg är publicerat under Allmänt, Böcker av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.