Distraktion – 14 poäng

Det är det första jag gör när jag vaknar och det sista jag gör innan jag somnar.

Nej, det är inte att borsta tänderna. Det är Wordfeud. Denna koncentrationens fiende har fångat mig i sitt grepp. Tidstjuven stjäl minuter som blir till timmar från studier, från TV, från det sociala livet och värst av allt, från böckerna. Sedan jag började spela för en månad sedan har jag läst en (EN!!!) bok. Det är katastrof! Men hur ska jag hinna med någonting annat? Mina 12 WF-vänner väntar ju ständigt på att jag ska lägga nästa bricka. Och jag är ju inte ens bra på spelet!

För att vara ärlig är det ett under att ens det här inlägget blev skrivet. Det måste bli ändring. Appen ska tas bort från telefonen. Jag ska bara spela färdigt de matcher som jag har igång just nu.

 

Detta inlägg är publicerat under Allmänt och märkt av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare