Deckarmat: Semla!

Ture Sventon

I dag råkar det ju inte vara vilken tisdag som helst, utan Ture Sventons favoritdag, Fettisdagen! 🙂

Denna dag borde alla leta fram sina gamla Ture Sventon böcker (Själv hittade jag bara en och det var en ljudbok som jag skaffade för att ge i present till min äldsta brorsdotter, men som blev liggandes och som i dag packades upp av mig själv)  ladda upp med en bunt semlor och sedan spendera kvällen med bästa sortens frosseri!

Min Fettisdag

Sedan flera år tillbaka har vi haft som tradition att möta upp med några vänner denna dag och både äta middag och glufsa i oss några semlor. En av årets största, och viktigaste, uppgifter är att bestämma varifrån vi ska köpa semlorna. I år gick turen till ett litet bageri på lilla Essingen och det blev ingen annan än jag själv som fick äran att springa iväg och införskaffa dem. Mmmmmmm…. Seeeemlooor………Arghhhhhhhhh….. 😉

 

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.