Dan före dan… firas med deckare med övernaturliga inslag – i serieboks form! :)

Då var det dagen före julafton igen. I år har jag varit extremt slarvig. I vanliga fall brukar julklapparna vara köpta i god tid innan jul. Men inte i år. Morgonen fick alltså spenderades i ett köpcentrum… På något sätt lyckades jag dock tag mig därifrån med livet i behåll och dessutom med två kassar julklappar, så nu ska jag förhoppningsvis ha  mitt på det torra. 

Dylan Dog

Så vad passar bättre en eftermiddag som denna än att kasta sig upp i soffan med en serietidning!

Dylan Dog bor i London och arbetar som ”mardrömsdetektiv”!? I detta första seriealbum, Vila i frid, får han i uppgift att hjälpa ett ungt spöke att gå vidare.

Jag gillar detektiver, det övernaturliga och serietidningar… så det kan knappast komma som någon överraskning att jag gillade det här! 🙂

 

Detta inlägg är publicerat under Böcker av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.