Bones, Bones och så lite mer Bones…

Netflix kommer bli min död! Nu har jag hittat ytterligare en serie att konsumera i ohälsosamt stor mängd, nämligen Bones!

Jag kan inte minnas att jag någonsin sett ett avsnitt av Bones på tv. Det är väl i och för sig inte särskilt konstigt då vi inte haft en tv i vardagsrummet på år och dagar. Nä, skärm och internet är vad som gäller här. 

För en vecka sedan dök Bones upp som en föreslagen show på Netflix och jag tänkte att jag kunde ge den chans… I dag, en vecka och en säsong (+- en säsong eller så…) måste jag erkänna att jag är fast. 

Serien har många brister: Hologram bord, pixelmagi (digitala bilder som kan förstoras med bra skärpa trots dålig upplösning) och så finns det otaliga scener med dålig chroma key bara för att nämna ett par.

Men vad gör det, jag är fast ändå! Seriens manus håller (i alla fall under de första säsongerna) generellt sett en hög nivå och skådisarna är alla utmärkta. Det räcker tydligen för att få mig på kroken riktigt ordentligt.

Handlingen

FBI löser mord med hjälp av specialister som analyserar benrester, smuts, jord och avfall.

 

Nä, nu måste jag sluta skriva! Har ju ca 115 timmar av tv-tittande att avverka…

 

Detta inlägg är publicerat under Film/Tv av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.